over u

"Wij gaan altijd voor

het beste resultaat"

over onze diensten

"Onze diensten zijn door persoonlijke aanpak, flexibel en toegankelijk. Wij spelen in op de behoefte en wensen van onze cliënten"

over mvo

Daamen & van Sluis staat midden in de maatschappij en onderschrijft de doelstellingen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de volle breedte. Naast de zorg voor de continuïteit van de organisatie zorgt Daamen & van Sluis voor een fijne en veilige werkomgeving van haar medewerkers. Daamen & van Sluis heeft een aantal duurzaamheidsdoelstellingen geformuleerd op het gebied van energiebesparing en Daamen & van Sluis is betrokken bij een aantal maatschappelijke doelen.

nieuws

over ons

Wij zijn een actief, onafhankelijk en zelfstandig kantoor van professionals.

  Wij hebben een persoonlijke aanpak en zijn flexibel en toegankelijk.

  Wij kunnen direct inspelen op de behoefte en wensen van onze cliënten.

  Wij richten ons op middelgrote en kleine ondernemingen non-profit instellingen en vrije

    beroepsbeoefenaren zowel nationaal als internationaal.

Wij zijn lid van SRA, AGN, NBA, NOB en oprichters van de Kennissenclub.

historie

Daamen & van sluis accountants belastingadviseurs is opgericht in augustus 1987 door drs. Peter Paul Daamen, fiscalist, en Wim van Sluis, registeraccountant. Op 1 januari 1988 is Ton Martens toegetreden tot de maatschap en in 1999 Gert Abma, registeraccountant.

 

De heren Abma, Martens en Van Sluis vormen als vennoten van de maatschap de directie van  daamen & van sluis accountants belastingadviseurs.

 

Alle vennoten van de maatschap zijn actief betrokken bij de praktijk en met name bij het accepteren van nieuwe cliënten en opdrachten alsmede met het beëindigen daarvan. Zij zijn ieder eindverantwoordelijk voor een cliëntenpakket.

 

Daamen & van sluis accountants belastingadviseurs is een dynamische organisatie van professionals die gericht is op een optimale dienstverlening aan de cliënten van het kantoor. De organisatie heeft een relatief platte structuur waardoor er ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. De medewerk(st)ers staan zonder uitzondering in direct contact met de cliënten van kantoor en zijn dan ook het “visitekaartje” van daamen & van sluis accountants belastingadviseurs.

 

Na vestiging in 1987 op de Heemraadssingel te Rotterdam is het kantoor in 1991 verhuisd naar de Cypresbaan te Capelle aan de IJssel en vervolgens in 2004 naar de huidige locatie Fascinatio Boulevard te Capelle aan den IJssel.

"Onze medewerk(st)ers staan zonder uitzondering

in direct contact met de clienten."

onze mensen

Lees meer over onze mensen

Lees meer over onze mensen

werken bij daamen & van sluis

Daamen & van Sluis Accountants Belastingadviseurs is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. We zijn daarom continu op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken en die zich kunnen vinden in onze filosofie. Onze platte, informele organisatie onderscheidt zich door een focus op kwaliteit en een professioneel kritische houding, beiden kernwaarden binnen Daamen & van Sluis. Tevens waarborgt Daamen & van Sluis het publieke belang en beschikken de medewerkers en de organisatie over een professioneel kritische instelling en een rechte rug. Oftewel bij Daamen & van Sluis staan de goede normen en waarden hoog in het vaandel.

Werken bij Daamen & van Sluis kenmerkt zich door een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening, grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in functioneren en maximale betrokkenheid bij de klant. Daarom zijn persoonlijke eigenschappen als integriteit, objectiviteit, deskundigheid, zorgvuldigheid, geheimhouding, zelfreflectie en professioneel gedrag erg belangrijk.

 

Herkent u zich hierin dan zijn wij op zoek naar U!

Huidige vacatures

links

locatie

Vestiging Capelle aan den IJssel

 

Fascinatio Boulevard 722

2909 VA Capelle aan den IJssel

Tel.: 010 - 458 11 44

Fax: 010 - 458 14 49

E-mail: info@daasluis.nl

ROUTEBESCHRIJVING

Vanaf Breda en Dordrecht, over de A16, richting Rotterdam

U volgt de A16 richting Feijenoord/Capelle aan den IJssel/Rotterdam CENTRUM (rechts aanhouden) U blijft de A16 volgen, op de Van Brienenoordbrug houdt u rechts aan en neemt afslag 25 Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel/Rivium. Na de afslag sorteert u rechts voor bij de stoplichten. Direct na de stoplichten houdt u rechts aan, afslag Rivium/Fascinatio. Aan het einde van de afslag sorteert u links voor richting Fascinatio. U gaat onder de gebouwen door en neemt na 75 meter de rotonde 1/4 (rechts) de Fascinatio Boulevard op. U bent gearriveerd bij daamen & van sluis.

Vanuit de richting Den Haag en Utrecht richting Rotterdam over de A20

Neem de afslag richting A16 Dordrecht/Breda/Ring Rotterdam OOST. U volgt de A16 richting Capelle aan den IJssel/Rotterdam CENTRUM/Feijenoord (rechts aanhouden). U blijft de A16 volgen, en neemt afslag 25 Capelle aan den IJssel/Rotterdam CENTRUM. Na de afslag houdt u links aan bij de stoplichten richting Capelle aan den IJssel/Rivium. U volgt de grote rotonde, houdt links aan voor de stoplichten en u gaat onder de A16 door en houdt vervolgens rechts aan voor de stoplichten; richting Capelle aan den IJssel/Rivium/Fascinatio. U houdt rechts aan en neemt de eerste afslag richting Rivium/Fascinatio. Aan het einde van de afslag sorteert u links voor richting Fascinatio. U gaat onder de gebouwen door en neemt na 75 meter de rotonde 1/4 (rechts) de Fascinatio Boulevard op. U bent gearriveerd bij daamen & van sluis.

Vestiging Ermelo

 

Frederik Hendriklaan 2

3851 XB Ermelo

Tel.: 034 - 156 32 17

Fax: 034 - 155 61 44

E-mail: m.otten@daasluis.nl

Vestiging Amsterdam

 

Vierwindenstraat 273

1013 CW  Amsterdam

Tel.: 020 - 619 49 22

Fax: 020 - 458 14 49

E-mail: info@daasluis.nl

contact

Versturen...

The server encountered an error.

FORMULIER ONTVANGEN

Copyright 2023

Daamen & van Sluis