Terug naar mensen

René Verbruggen

HRM adviseur

rverbruggen@daasluis.nl

René studeerde aan de hogeschool Inholland Personeel en Arbeid en heeft 22 jaar in verschillende functies bij het UWV gewerkt. In 2000 is René begonnen bij Daamen & van Sluis. René is de manager van onze HRM afdeling. Door de combinatie van een gedegen wetskennis, ook op het terrein van arbeidsrecht, en zijn ervaring in de sociale zekerheid is hij bij uitstek geschikt om alle problemen rondom personeel, salarissen en verzuim voor u op te lossen. René is ook lid van de AGN Taxforce en daarin verantwoordelijk voor HRM-zaken.

 

Mike Otten

Manager Audit

m.otten@daasluis.nl

Mike is Registeraccountant, studeerde aan de HEAO afdeling RA en is vervolgens afgestudeerd als accountant aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Ook Mike begon zijn carrière bij de belastingdienst. Hier was hij verantwoordelijk voor specifieke onderzoeken en fraude zaken. Sinds begin 2011 is hij de directeur van de vestiging Ermelo (midden Nederland). Mike heeft veel ervaring als openbaar accountant. Daarnaast is hij extern accountant voor Daamen & van Sluis. Hij heeft ook veel ervaring internationaal en is dan ook director van AGN Europe Ltd. Verder is hij maatschappelijk betrokken als penningmeester van Stichting NI net.

 

Jeroen in 't Hout

Belastingadviseur en fiscalist

jinthout@daasluis.nl

Internationaal belasting expert en hoofd van de fiscale afdeling. Door zijn jarenlange ervaring is hij in staat hoogwaardig en praktisch fiscaal advies te leveren aan zowel grote internationaal opererende ondernemingen als ondernemingen uit het MKB en daarvoor de juiste mensen in te zetten.