Terug naar mensen

Wim van Sluis

Vennoot

wvsluis@daasluis.nl

Wim is Registeraccountant, vennoot en mede oprichter van Daamen & van Sluis accountants belastingadviseurs.

Hij bekleedt een aantal commissariaten bij grote ondernemingen en is Dagelijks Bestuurslid van VNO-NCW. Daarvoor heeft hij functies bekleed als Wethouder Haven, Economie, Milieu en Werk-gelegenheid van de gemeente Rotterdam (2002-2006), financieel directeur Cox Geelen, adviseur OV studentenkaart B.V. en bij de Rijks Accountantsdienst Rotterdam.

Gert Abma

Vennoot

gabma@daasluis.nl

Gert is Registeraccountant, studeerde Economie (NIVRA) en ook hij startte zijn loopbaan bij de Nederlandse belastingdienst (Rijks accountantsdienst grote ondernemingen). In 1998 is Gert begonnen bij Daamen & van Sluis. Gert heeft een ruime ervaring als accountant bij zowel nationale als multinationale klanten. Tevens is Gert Compliance Officer. Zijn ondernemersaffiniteit blijkt bijvoorbeeld uit één van zijn nevenfuncties, voorzitter Economisch Netwerk Capelle aan den IJssel (ENC). Gert is tevens voorzitter van de Voedselbank Capelle aan den IJssel.

Ton Martens

Vennoot

t.martens@daasluis.nl

Ton is managing partner en Privacy Officer van ons kantoor. Ton studeerde Economie (NIVRA), en begon met werken bij de Nederlandse belastingdienst Rijks accountantsdienst. In 1987, na drie jaar elders gewerkt te hebben is hij bij Daamen & van Sluis begonnen. Ton is lid van het bestuur van de SMA, een joint venture tussen leden van de SRA, die actief zijn in het uitvoeren van grote projecten in de Financial Services. Ton heeft uitgebreide ervaring als Business adviseur voor zowel nationale als multinationale klanten.